Få och bli vad du vill med The Law of Attraction

Det finns en simpel sanning här i livet…

Det är att du bestämmer till 100 % hur ditt liv ska vara. Det gör du genom att påverka dina tankar.

Allting du tänker kommer att resultera i det du får.

Läs om hur du kan använda dina tankar till att nå alla dina mål!

Hemligheten

Detta är åtminstone enligt boken och filmen The Secret. Vare sig det handlar om att du vill bli rik, köpa en speciell bil eller flytta till ett större hus, så kan du få det genom att tänka och känna hur det skulle vara att ha det.

I The Secret berättar de om hemligheten bakom alla människor som någonsin lyckats här i livet. Hemligheten är ”The Law of Attraction”. Med det menas att allting du tänker inom dig kommer du att attrahera på utsidan. Filmen i sig är mycket hype, men budskapet är och kommer alltid att vara den stora hemligheten bakom all framgång OCH misslycka i ditt liv.

Precis som en magnet drar din hjärna till sig allting du tänker. Tänker du att allting är skit, ja, då skickar din hjärna ut en sådan magnetism och det slutar upp med att allting skiter sig för dig. Lika väl som om du tänker på något positivt, t ex att du vill bli befordrad på jobbet, då kommer du att bli det inom kort.

Tricket är att inte bara tänka den tanken utan att KÄNNA den känslan. Hur skulle det kännas att bli befordrad på jobbet? Hur skulle det kännas att köra en ny sportbil? Hur skulle det kännas att ha 1 000 000 kr på banken? Blunda och föreställ dig att du redan har det. Då får du det.

Det är det här många kallar för tur och otur. Det finns inget sådant som tur och otur, utan allting som händer är ett resultat av dina tankar.

Ditt välmående bekräftar om du är på rätt väg

Det är otroligt viktigt att känna positiva känslor som entusiasm, lycka, spänning osv. eftersom dessa känslor ger dig en bekräftelse. De bekräftar för dig om du är på väg åt rätt håll i livet eller inte.

Om du ständigt mår dåligt, är arg, blir lätt irriterad, så betyder det att du är på väg åt helt fel håll. Det är då alla negativa saker händer dig, som du ibland kan kalla otur.

”Attraction”

Allting i universum handlar om energi eller frekvenser. Om denna frekvens eller energi är positiv kommer du att attrahera positiva saker runt dig. Du kommer att få det du vill ha och bli den du vill bli.

Ta som exempel att en radiokanal har en särskild frekvens, får att kunna lyssna på radiokanalen måste du ställa in frekvensen på din radio. Likadant gäller med de saker du vill ha. Du måste ställa in en särskild frekvens för att kunna få det du vill ha och bli det du vill bli.

Om du är negativ kommer du endast att attrahera negativa saker till ditt liv. Du kommer bli psykiskt och fysiskt ohälsosam och du kommer bara ha negativa vänner som inte ger dig annat än negativa tankar och känslor.

Hur kan jag dra nytta av det här?

”Om du gör det du alltid gjort, kommer du få samma resultat som du alltid fått”.

Det är mycket visa ord, dock måste jag lägga till att om du alltid tänker samma tankar som du alltid gjort, kommer du alltid samma resultat du alltid fått.

Men hur kan du dra nytta av det här du precis lärt dig.

Här nedan kommer en lista på saker du kan tänka på i fortsättningen:

  • Ha specifika mål som du ständigt strävar efter
  • Tänka och verkligen känna hur det skulle kännas att uppnå målen
  • Vara tacksam för det positiva du redan har
  • Omge sig i en positiv atmosfär med stabila och positiva människor
  • Se alla negativa känslor och tankar som en väckarklocka och att du bör tänka om

Som du kanske märkt är att sätta mål en viktig del av processen till att få det du vill ha. Därför kan du sätta dig redan nu och skriva ner på ett papper exakt vad du vill ha. Var specifik. Om du t ex vill ha en summa pengar, skriv vilket år, vilken månad och vilket datum du vill ha pengarna och exakt hur mycket.

Lycka till! Jag passar på att bjuda på de första 20 minuterna av The Secret.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *